Alege produse diferite Zoft Gum Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei


Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei

Guma de mestecat Zost – asa cum a fost vazuta pe programul The View al postului ABC, nu doar o data ci de doua ori!

Simptomele menopauzei va fac viata un infern?

Cineva pe care iubiti sufera de menopauza?

Guma de mestecat pentru Menopauza Zoft vine sa salveze situatia cu o formula complet naturala, din plante, care reduce simptomele menopauzei. Acum puteti sa va luati “la revedere” de la neplacerile fizice si emotionale pe care vi le adduce menopauza !

Guma Zost pentru Menopauza sigura si avantajoasa inlatura repede urmatoarele simptome ale menopauzei :

  • -anxietatea
  • -depresiile
  • -bufeuri de caldura
  • -insomnia
  • -schimbarile de dispozitie
  • -transpiratiile nocturne
  • -palpitatiile
  • -schimbarile urinare
  • -uscaciunea vaginala

Comandati acum guma Zoft pentru menopauza!

Complet naturala si cu ingrediente eficiente – isi face efectul in mod rapid fara efecte secundare!

Guma pentru menopauza Zoft contine o formula unica stiintific compusa din Dong Quai (radacina), Black Cohosh (extract de radacina), Damiana (frunze), si Mexican Wild Yam (radacina). Aceste ingrediente sanatoase au fost folosite de secole de culturile ingenioase ale lumii pentru a inlatura durerea si stresul menopauzei in mod efectiv.

Radacina de Dong Quai e una din cele mai importante plante tonice chinezesti, folosita ca un tonic hranitor al sangelui care regleaza ciclul menstrual. Dong Quai a fost folosit de-a lungul multor secole de vindecatorii asieni pentru a echilibra hormonii feminini si pentru a preveni simptomele problematice ale menopauzei si sindromului premenstrual . Cercetarile clinice arata ca Dong Quai contine de asemenea si componente antispasmodice care ajuta la relaxarea tesuturilor. Asta explica eficienta radacitii in tratarea crampelor menstruale.

Acum, pentru prima oara, puteti avea aceasta unica formula naturala in Guma de mestecat pentru menopauza Zoft.

Mai buna decat orice altceva, Guma Zoft nu are nici un effect secundar pe care il au medicamentele prescrise. Guma Zoft pentru menopauz a nu are nevoie de prescriptie si e usoara si ieftina pentru toata lumea!

Ce e Menopauza? Menopauza e fenomenul fiziologic de oprire al menstruatiei asociat cu o varsta inaintata la speciile care au un asemenea ciclu. Menopauza e uneori cunoscuta ca fiind o schimbare a vietii si a climei.

Varsta medie pentru menopauza este de 50.5 ani, dar unele femei intra in menopauza la o varsta mai tanara, in mod special daca au avut o boala grava sau daca au urmat chimoterapie. Menopauza prematura(sau esecul ovarian prematur) se intampla la 1% dintre femei si e definita ca menopauza ce se intampla mai devreme de varsta de 40 de ani. Alte cauza ale menopauzei premature includ probleme imunitare, boli ale tiroidei, si diabet. Menopauza prematura e diagnosticata prin masurarea nivelului de hormoni stimulant follicular (FSH) si al hormonului lutenizar. Nivelul acestor hormoni va fi mai ridicat daca menopauza a avut loc. Rate de menopauza prematura au fost intalnite ca fiind foarte ridicate la frati si la gemeni. Aproximativ 5% dintre gemeni au atins menopauza mai devreme de 40 de ani. Transplanturile de tesut ovarian dintre gemeni identici s-au dovedit eficiente in restaurarea fertilitatii.

Femei dupa menopauza , in special cele caucaziene din descendenti europeni, au un risc ridicat de osteoporoza. Unul din motivele riscului e schimbarea dramatica la nivelul hormonilor sexuali care are loc. Intrucat hormonii joaca un rol major in dezvoltarea scheletului femeii, schimbarile duc la pierderi accelerate de masa osoasa.

In SUA, unde companiile farmaceutice fac peste 8 miliarde de dolari de pe urma hormonilor sintetici, cancerul la sani, si infarcturile cresc ingrijorator in randul femeilor aflate la menopauza. Dr. John Lee, autorul cartii “Ce doctorul tau nu iti spune despre menopauza” pune aceste cresteri tocmai pe seama hormonilor sintetici. El considera ca toate aceste companii farmaceutice sunt constiente de problemele ce apar. “Totul tine de nebunie” spune el, “si e manata de zgarcenie”. Cateva solutii simple si naturale pot elimina problemele de menopauza si riscurile pentru sanatate assimilate hormonilor sintetici.

Guma de mestecat nemaipomenita Zoft pentru menopauza e din plante, naturala si are efecte rapide de a elimina problemele menopauzei. Va veti simti mai bine, veti incepe iar sa va bucurati de viata si va veti face un mare favor intregii sanatati. Cumparati acum rezerva dvs de guma Zoft pentru menopauza sigura si eficienta!

Cu Guma Zoft pentru Menopauza nu aveti absolut nimic de pierdut! Click aici pentru a vedea cum functioneaza sau pentru a da o comanda!

Zoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzeiZoft Menopauza - reducerea simptomelor menopauzei
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR